Mandlová mouka verzus pšeničná

Zahlédla jsem pořad ve kterém upekli jahodový koláč z mandlové mouky. Dneska je o tzv.“ zdravém“ pečení zmínka na každém rohu. Musím si nastudovat výhody  a nevýhody tohoto tzv, zdravého pečení a vaření. Myslím, že je to pro mě další výzva zkusit něco nového. Co myslíte?
 

Zatím jsem se o zdravé pečení sladkostí moc nezajímala. Zkusila jsem chlebíček podle břicháče Toma …nic moc to nebylo.Peče skoro všechno s banánem. Ten je dost aromatický a já nevím,ale  nikomu to moc nechutnalo.

Autor: Hana Složilová

Miluju sladkou kuchyni. Fantazii skloubenou s kreativitou především u zdobení dortů mám nejraději. Podělím se s vámi o své zkušenosti ze sféry sladkého ráje. Můj příběh si přečtěte zde>>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *